Totul despre Eva Mendes


video - en - Motivul pentru care studiourile o distribuie foarte rar în filme pe Eva Mendes

S-a nascut in Miami, Florida pe 5 martie 1974 si este una dintre actritele care a pornit "de jos" pentru a ajunge sa fie recunoscuta in lumea filmului.

A aparut in reclame si in videoclipuri, cele mai cunoscute aparitii fiind in "Miami" - Will Smith si "Se a vida e (That's the way life is)" in 1996 sau "Hole of My Soul" - Aerosmith in 1997.

Dintre filmele in care a jucat am vrea sa amintim "Training Day", "Stuck on You", "One Upon a Time in Mexico", "Hitch" sau "Ghost Rider".

Revista Maxim a plasat-o pe Mandes pe locul 7 in editia Hot 100 din 2007. A doua aparitie pe coperta revistei Maxim a fost in editia din noiembrie 2007. Ulterior, Mendes a ocupat locul 11 in topul editiei Hot 100 din 2010.

Mendes a aparut nud intr-o reclama pentru parfumul Secret Obsession semnat Calvin Klein. Difuzarea spotului publicitar a fost interzisa in Statele Unite.

A fost votata nr.4 in editia din 2008 si nr.1 in editia din 2009 a topului 99 Most Desirable Women (Cele mai dorite femei) publicat online de AskMen.com

» Citeste tot articolul

Comentarii

Tarile lumii

Uniunea Europeana

Video TV Romania

B-Critic

Cultura

Romania literara

Wansait

harti.wansait.com