Homo Cocalarus


Dupa cate se stie Romania a primit o invazie de cocalari. Azi vom face o clasificare a cocalarilor.


De la biologie se stie ca omul (Homo Sapiens, nu homosexual cocalare) face parte din :


* Regnul Animalia
* Increngatura Chordata
* Subincrengatura Vertebrata
* Clasa Mammalia
* Ordin Primata ( da mah cocalare, maimute ca sa stii de unde te tragi)
* Familia Hominidae
* Gen Homo ( da mah cocalare esti homo )
* Specie Sapiens (cica ai si gandi)
* Subspecie Sapiens ( astia persista ca cica ai gandi )


Acum vom vorbi despre o subsubspecie a Homo Sapiens : Homo Cocalarus.
Exista cateva variante de Homo Cocalarus :


1. Cocalarus Manelarus : Acea subspecie de Homo Cocalarus, care inca poarta pantofi cu “cioc de rata”, pantaloni de stofa, geaca cu BMW, freza pe mijloc, foloseste foarte mult gel, are multi dusmani, e “cel mai tare din parcare”, conduce o dacie si singurul tip de muzica ascultata sunt manelele si muzica tiganeasca. Muzica ascultata trebuie obligatoriu pusa pe telefonul lui mobil vechi de “x” ani in public ca sa se dea el mare ca are telefon cu “empetrei”. Idolii sai este Guta Reynolds si Adi de Vito. Specie pe cale de disparitie, dar si specia de origine a tuturor celorlate subspecii de Homo Cocalarus.


2. Cocalarus Reparus : Acea subspecie de Homo Cocalarus care se crede “rep”, poarta pantaloni largi, adidasi “Niki”,”Adidos”,”Pumma” cumparati din bazar, hanorac cu gluga dar neaparat cu desene pe el, de preferinta de culori ciudate gen mov, purpuriu, verde lime. Asculta 50 Cent, Eminem, de Dr. Dre stie doar ca e producatorul lui Eminem, dar spre deosebire de specia precedenta de Homo Cocalarus a trecut de la Guta si Adi Minune la Florin Salam si Florin Peste. De asemenea muzica se asculta pe telefonul mobil din dotare in public mai rar, mai des la casti dar date la maxim sa te auda si vecinu’ ce aude urechea ta.


3. Cocalarus Cocalarus : Acea subspecie de Homo Cocalarus care predomina in jungla urbana. Iata semnalmentele speciei: poarta blugi cumparati tot din bazar, bluzoane mulate cu inscriptia arhicunoscuta “De Puta Madre”(adica cocalare pe tine scrie ca mata e tarfa, dar asta stie deja tot cartierul despre ea) sau de culoare roz care sa elogieze caracteristicile barbatesti ale lui Homo Cocalarus, poarta adidasi albi, eventual are si unul sau o pereche de cercei, are sau se gandeste sa isi face un tatuaj sau mai multe, parul sau este mereu ridicat intr-o creasta de razboi spre a avertiza alti masculi de Homo Cocalarus(asta la masculii alfa de Homo Cocalarus, ceilalti au parul tuns scurt sau cat de cat normal) creasta care e de regula inclinata pe o parte. Asculta atat “rock” comercial, manele cat si “rep”, dar muzica sa favorita este “haus”, muzica ascultata pe telefon, in public. Specia dominanta in Romania de Homo Cocalarus.


4. Cocalarus Emotivus : Noua subspecie de Homo Cocalarus care ameninta dominarea speciei precedente. Arata ca un emo : par negru, freza lunga data pe o parte, haine negre, piercing. Dar contrar definitiei de emo asculta manele. Mah deci ori esti emo si vrei sa iti tai venele, fie asculti Guta si Salam si petreci in draci. Incompatibilitate incredibila intre doua specii Homo Emotivus si Homo Cocalarus.


Articol preluat de pe 262nos.wordpress.com cu acordul autorului.

Comentarii

Tarile lumii

Uniunea Europeana

Video TV Romania

B-Critic

Cultura

Romania literara

Wansait

harti.wansait.com