Topul stupiditatilor in Romania si Marea Britanie

Un tânăr care fuma în timp ce fura gaz, un motociclist care a murit, pentru că nu purta cască, chiar în timp ce protesta împotriva legii care obligă la protecţie pe motocicletă. Sunt două din titlurile recente care demonstrează că soarta are un extrem de intens simţ al ironiei.

Un tânăr de 26 de ani din Bucşani, judeţul Dâmboviţa, s-a ales cu arsuri la picioare după ce a încercat într-o noapte să fure gaz din conducta de transport Bucşani-Moreni şi şi-a aprins o ţigară. Bărbatul a folosit o instalaţie artizanală pentru a sustrage gaz din conductă. Nu a rezistat tentaţiei şi şi-a aprins o ţigară, declanşând un incendiu.Fratele bărbatului a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru tânărul care a suferit arsuri, acesta aflându-se, în acel moment, la domiciliu. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru a primi îngrijiri medicale.

Un motociclist din New York a murit pentru că nu purta cască în timpul unui protest împotriva legii care obligă purtarea acesteia, informează CNN.

Acesta şi-a pierdut controlul motocicletei sale Harley Davidson, din 1983, a fost aruncat din şa, a picat şi s-a lovit mortal cu capul de pavaj. Poliţia şi doctorii au declarat că, dacă ar fi purtat cască, bărbatul ar fi supravieţuit.

Organizaţia din care făcea parte va organiza o ceremonie în cinstea lui, onorând un individ care "a riscat totul pentru libertate".

Nici Marea Britanie nu duce lipsă de astfel de ştiri, după cum arată The Daily Mail. Un tânăr a încercat să fure o şalupă pentru că nu avea chef să meargă pe jos. S-a gândit, înainte, să dezactiveze camerele video. Apropiindu-se pentru a le dezactiva, camera i-a surprins imaginea atât de clar, încât identificarea a devenit extrem de simplă pentru poliţişti. Ei au distribuit fotografia şi au cerut ajutor populatiei pentru prinderea infractorului.

Comentarii