Treceți la conținutul principal

Tablouri canvas, reproduceri de arta si panze decor

Siteul www.canvasprice.com va ofera o selectie de tablouri canvas, reproduceri de arta si tablouri decorative, ideale pentru un interior modern.  Tablourile canvas sunt printuri de inalta calitate pe panza de pictura, montate pe sasiu de lemn. Tehnologia canvas este, in acest moment, cea mai avansata din domeniul reproducerilor de arta si din cel al decoratiunilor interioare pentru perete. Reproducerile dupa capodoperele picturii universale sunt potrivite oricaror interioare, mobilate modern sau traditional, indiferent de stilul abordat. Panzele sunt fixate pe sasiuri de lemn, cu margini albe obtinute din panza ca atare, si pot fi purtate asa cum sunt sau pot fi ulterior inramate. Grosimea sasiului este de 2-5 cm, in functie de suprafata lucrarii. Pe de alta parte, tablourile decor sunt fotografii sau lucrari de grafica digitala expresive cromatic si extrem de moderne. Dimensiunea panzelor canvas incepe de la cateva zeci de cm si ajunge pana la 1,5 m.

Cele mai recente panze canvas publicate in shopul de arta www.canvasprice.com sunt:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fotografia de calatorie – ghid pentru profesionisti si amatori

Michael Freeman, “Fotografia de calatorie” (ghid) Nr. pagini: 192 An aparitie: 2010 Autor: Michael Freeman Editura: LITERA Categoria: Arta Fotografica Promotie: Ghid – Fotografia de calatorie (cumparare) De la peisaje exotice şi faună până la oraşe aglomerate şi oameni interesanţi, fotografiile tale de călătorie vor deveni spectaculoase. Bogat ilustrată cu imagini extraordinare, Fotografia de călătorie te va învăţa cum să fii atent la detalii, cum să eviţi clişeele şi cum să apreciezi frumuseţea şi unicitatea unui loc aparent banal. Michael Freeman este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi internaţionali şi autor a nenumărate cărţi despre fotografie, depăşind un milion de exemplare vândute. A călătorit în toată lumea, realizând fotografii pentru revista Smithsonian, dar a lucrat şi pentru alte publicaţii faimoase precum Reader’s Digest şi Geo.

Sergiu Bahaian si-a turnat partenera de orgii la Parchet

ANCHETE - JUSTITIE +SCANDAL: Cati Onica (24 de ani), fosta iubită a lui Sergiu Băhăian (47 de ani), a fost reclamată de controversatul om de afaceri că a săvârşit, cu intenţie, mai multe infracţiuni economice.

Băhăian a explicat procurorilor că tânăra era asistent manager în cadrul societăţii pe care o controla pentru a înşela partenerii de afaceri - SC Gimatex SRL. În cadrul firmei, Cati nu îndeplinea doar atribuţii specifice unei secretare, ci ar fi întocmit şi acte care aveau ca scop inducerea în eroare a furnizorilor cu privire la bonitatea firmei, ar fi dat informaţii false despre cât de bogat este patronul său şi despre activităţile societăţii care se desfăşurau în diferite zone ale ţării. Tânăra,originară din Republica Moldova, ar fi completat şi ar fi postdatat mai multe cecuri care erau semnate ulterior de sahistul Dan Negureanu.

Citește mai departe...

Album de arta: “Fotografia erotica”

Album de arta cu fotografie erotica din toate timpurile.

Fotografia erotica – Adauga in cos Editura: AQUILA 93 Nr. pagini: 254 Categoria: Arta Fotografica Fotografia erotica – Adauga in cos
Scopul acestei carti este de a prezenta imagini ale artei erotice care nu au fost publicate anterior. Au fost evitate fotografiile realizate de artisti celebri care au constituit deja subiectul monografiilor.