Treceți la conținutul principal

Tablouri canvas, reproduceri de arta si panze decor

Siteul www.canvasprice.com va ofera o selectie de tablouri canvas, reproduceri de arta si tablouri decorative, ideale pentru un interior modern.  Tablourile canvas sunt printuri de inalta calitate pe panza de pictura, montate pe sasiu de lemn. Tehnologia canvas este, in acest moment, cea mai avansata din domeniul reproducerilor de arta si din cel al decoratiunilor interioare pentru perete. Reproducerile dupa capodoperele picturii universale sunt potrivite oricaror interioare, mobilate modern sau traditional, indiferent de stilul abordat. Panzele sunt fixate pe sasiuri de lemn, cu margini albe obtinute din panza ca atare, si pot fi purtate asa cum sunt sau pot fi ulterior inramate. Grosimea sasiului este de 2-5 cm, in functie de suprafata lucrarii. Pe de alta parte, tablourile decor sunt fotografii sau lucrari de grafica digitala expresive cromatic si extrem de moderne. Dimensiunea panzelor canvas incepe de la cateva zeci de cm si ajunge pana la 1,5 m.

Cele mai recente panze canvas publicate in shopul de arta www.canvasprice.com sunt:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Meduza care arată ca un ou-ochi VEZI FOTO

Un fotograf a descoperit o meduză care ar arăta destul de bine pe o farfurie, întrucât seamănă extrem de bine cu un ou-ochi.

RTV - ROmania TV - live online + cele mai recente stiri

RTV VIDEORTV MOBIRTV RADIORTV LIVERTV INREGISTRARIRTV RSS
widget @surfing-waves.com România TV a fost înființat de către Sebastian Ghiță, când postul de televiziune Realitatea TV, sub noua conducere a lui Elan Schwartzenberg, și-a mutat studiourile pe Șoseaua București-Ploiești, în clădirea Willbrook Platinum. O parte din personalul postului de televiziune Realitatea TV a hotărât să rămână în studiourile de la Casa Presei Libere, alături de fostul patron, Sebastian Ghiță, pentru a întemeia un nou post de televiziune, pe care l-au denumit RTV. Schimbarea numelui, din RTV în România TV, a avut loc în ziua de 1 decembrie 2011.

Sergiu Bahaian si-a turnat partenera de orgii la Parchet

ANCHETE - JUSTITIE +SCANDAL: Cati Onica (24 de ani), fosta iubită a lui Sergiu Băhăian (47 de ani), a fost reclamată de controversatul om de afaceri că a săvârşit, cu intenţie, mai multe infracţiuni economice.

Băhăian a explicat procurorilor că tânăra era asistent manager în cadrul societăţii pe care o controla pentru a înşela partenerii de afaceri - SC Gimatex SRL. În cadrul firmei, Cati nu îndeplinea doar atribuţii specifice unei secretare, ci ar fi întocmit şi acte care aveau ca scop inducerea în eroare a furnizorilor cu privire la bonitatea firmei, ar fi dat informaţii false despre cât de bogat este patronul său şi despre activităţile societăţii care se desfăşurau în diferite zone ale ţării. Tânăra,originară din Republica Moldova, ar fi completat şi ar fi postdatat mai multe cecuri care erau semnate ulterior de sahistul Dan Negureanu.

Citește mai departe...