2 x Clint Eastwood



Weekendul acesta am vizionat doua filme marca renumitului actor si regizor de mai sus!

Unul a fost o revizionare a unui film Oscarizat la maxim la vremea lui si altul care este de un succes real in zilele noastre dar care a cam fost ocolit de premii!

Cel vechi se numeste "Unforgiven" si a castigat o caruta de premii Oscar in 1992 inclusiv cele pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cel mai bun personaj in rol secundar (acordat unui Gene Hackman genial)! Un western de zile mari cu un Clint la batranete cand nici urcatul pe cal nu mai e asa o treaba usoara! Un film despre sansa a doua, razbunare si prietenie! Alaturi de Clint Eastwood si Gene Hackman mai joaca si Morgan Freeman pentru a face o adevarata constelatie de actori de marca!





Cel nou se numeste "Gran Torino" si cred ca este unul din mari perdanti de anul acesta la capitolul Oscar! Cu un Clint exceptional la cei 80 de ani ai sai interpretand un rol de fost soldat care nu prea mai inghite nimic pe lumea asta, nici pe proprii lui fii, singura care il mai intelege este cateaua lui fidela si batrana! Pana cand vine peste el, total neasteptata, bucuria si bunatatea familiei de asiatici care locuiau langa.





Vizionare placuta!

Comentarii

Tarile lumii

Uniunea Europeana

Video TV Romania

B-Critic

Cultura

Romania literara

Wansait

harti.wansait.com