Razboi in lumea interlopa: Clanurile lui Sile Petroi si Burtea isi dau foc la masinile de lux



Post from: ConstantaBlog - un blog de ziaristi constanteni

Razboi in lumea interlopa: Clanurile lui Sile Petroi si Burtea isi dau foc la masinile de lux


Doua autoturisme de lux au fost distruse aproape in totalitate, dupa ce niste indivizi au aruncat in ele cu sticle incendiare. Proprietarii masinilor sustin ca atacatorii ar face parte din Clanul Burtea, care terorizeaza intreaga zona.

Martorii povestesc despre cativa indivizi aflati intr-o masina care au trecut pe strada Peles si au aruncat cu sticle incendiare.

Indivizii nu au crutat nici cele doua masini ale nepotilor barbatului, parcate pe aceeasi strada. Cei din zona au reusit sa stinga la timp incendiile inainte ca focul sa se extinda.

Potrivit lucratorilor de la Sectia 23 de Politie se pare ca acestia fac parte din clanul Burtea si au recurs la acest gest in urma unor rafuieli mai vechi.

Marin Badila, proprietarul uneia dintre masini, a spus ca scandalul a pornit de la un fel de taxa de protectie.

Razboiul dintre cele doua clanuri a inceput in urma cu 4 ani si este departe de a se fi terminat.

Curtea de Apel Bucuresti a emis, pe 27 iunie anul acesta, mandate de arestare preventiva pe numele lui Sile Pietroi si a altor trei membri ai retelei sale.

Pocurorul care se ocupa de cazul acestuia a declarat ca anturajul lui Sile Pietroi se bazeaza in primul rand pe relatii de rudenie, majoritatea fratilor lui fac parte din aceasta familie, plus prieteni care in general au fost sportivi, gen Gigi Boxerul, Dan Tramvai si Purice Toaca.

Comentarii

Tarile lumii

Uniunea Europeana

Video TV Romania

B-Critic

Cultura

Romania literara

Wansait

harti.wansait.com